DIY Barnets bog – Med Gratis Skabelon

Lige så snart jeg fandt ud af, at jeg var gravid, begyndte jeg at lede efter en barnets bog. Jeg syntes dog, der manglede noget i de bøger, jeg kunne finde på nettet, og derfor besluttede jeg for at lave min egen DIY Barnets bog.

Der findes rigtig mange fine bøger på markedet – jeg var især vild med Prik og Streg og WithWhite. Det er egentlig ringbind, hvor man køber prælavede sider til, og hvor man selvfølgelig kan tilkøbe andre sider. Rigtig fint koncept. Men alligevel syntes jeg, der manglede noget. Enten var det kun et år, bogen drejede sig om, eller også var det mange år, hvor der manglede ting i graviditeten.

Derfor gik jeg igang med at lave en selv. Jeg elsker at være kreativ og lave ting selv, så hvorfor ikke lave en “DIY Barnets bog”?

Jeg fandt inspiration på blogforums og overalt på nettet faktisk ifht, hvad jeg syntes, bogen skulle indeholde af sider. Derefter designede jeg siderne i Canva, som er et online program til at lave grafisk materiale. Super brugervenligt og man kan finde mange gratis skabeloner. Det er genialt, hvis man ikke er en Photoshop-haj 🙂

DIY Barnets bog

Min DIY Barnets bog indeholder blandt andet:

 • “Mig i maven” – hvor du kan sætte scanningsbilleder ind
 • “Venter på dig” – til billeder af mavens udvikling
 • “Minder fra mit baby shower”
 • “Mor craver og kan ikke lide” – til at notere de ting, du pludselig fik lyst til at spise under graviditeten eller absolut ikke kunne foredrage lige pludselig.
 • “Graviditeten i datoer” – hvor du kan skrive små notater undervejs i graviditeten. Fx hvornår du mærkede spark første gang.
 • “Min første tid hjemme”
 • “Stamtræ”
 • “Min barnedåb”
 • “Min første ferie”
 • “Min første jul”
 • “Min første fødselsdag”
 • … og meget, meget mere 🙂
 • Der er også tilføjet designede sider uden tekst, så du kan tilføje dit eget touch.

Se eksempler fra min DIY Barnets bog

 

DIY Barnets bog

DIY Barnets bog

DIY Barnets bog

DIY Barnets bog

 

Til dig: 42 siders barnets bog – helt gratis

Jeg har delt siderne op, så du selv kan vælge, om du vil fokusere på graviditeten, barnets første 2 år, eller have det hele med. Og ja, så er der nogle ekstra sider, som du selv kan designe efter behov 🙂

DIY Barnets bog – Graviditeten + ekstra sider.

DIY Barnets bog – Velkommen til verden – de første 2 år + ekstra sider.

DIY Barnets bog – Graviditeten og Velkommen til verden – de første 2 år + ekstra sider.

Mangler der noget i bogen? Så skriv gerne en kommentar herunder, så vil jeg tilføje det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *