Er jeg din nye kollega?

Uddannelsen siger cand.ling.merc i interkulturelle markedsstudier og engelsk fra Copenhagen Business School. I 2016 afleverede jeg kandidatafhandling om influencer marketing. Jeg undersøgte, hvordan virksomheder kan styrke deres brandværdi ved at indgå i et samarbejde med bloggere.

Jeg har erhvervet mig erfaring igennem forskellige jobs, både lønnede og ulønnede gennem studie og som færdiguddannet:

  • Community management: Jeg har opbygget online communities med markante resultater.
  • Strategi: Jeg har erfaring med at udvikle, eksekvere og opdatere strategi for diverse sociale medie platforme. Jeg har desuden analyseret data og præsenteret fremgangen på sociale medie platforme.
  • Rådgivning: Gennem CBS har jeg været konsulent for små og mellemstore virksomheder i Danmark, hvor jeg har løst forskellige problemstillinger. Herunder også rådgivningen inden for sociale medier. Jeg har derudover rådgivet som freelance om sociale medier og influencer marketing.
  • Content creation: Jeg har erfaring med kreativt indhold til blogs, Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter og Snapchat.
  • Journalistik: Jeg har skrevet webartikler og pressemeddelelser, hvor jeg blandt andet har foretaget interviews med forskellige fagfolk.
  • Hjemmeside og nyhedsbrev: Jeg har været med til at udvikle hjemmesider i WordPress, Sharepoint og Obvius og har erfaring med Mailchimp.
  • Digitale kompetencer: Google Analytics, SEO, Iconosquare og Hootsuite.

Du kan læse mere på min LinkedInprofil eller mit online CV. Jeg har endda skrevet en kort e-bog, for at gøre dig klogere på, hvem jeg er, og hvad jeg kan bidrage med i din virksomhed.

På det mere personlige plan er jeg kreativ og aktiv online. Jeg driver blandt andet denne blog, og så holder jeg af at være kreativ og at fange smukke øjeblikke, hvilket bedst kan illustreres via min private Instagramprofil. Desuden bruger jeg meget af mine vågne timer på at holde mig opdateret med, hvad der sker i den digitale verden.

Jeg kan fanges online eller via mail eller på 28 51 78 00.

Lyder jeg interessant? Så tøv ikke med at kontakte mig, så kan vi tage en kop uforpligtende kaffe, eller to 🙂

Uformel