En smuk ny billedvæg med plakater fra Poster Store + 35 % rabat til dig!

Inde i soveværelset har vi en væg, som jeg længe har syntes, der skulle ske noget med!

Den har været bar siden vi flyttede ind for 3 år siden, og nu hvor vi (endelig!) er ved at være helt på plads i lejligheden, skiller den sig pludselig virkelig meget ud og skriger på at få selskab! Selvom det har hjulpet med vores bambusbord fra Den Blå Avis, mangler der stadig noget!

Vi kom frem til, at vi ville lave en billedvæg i rolige og neutrale farver, der ikke roder eller forstyrrer for meget, fordi vi jo kan se væggen fra sengen. Samtidig skulle det være billeder, der betød noget. Derfra er vi ikke kommet videre.

Indtil nu!

For jeg er blevet kontaktet af Poster Store ifht et muligt samarbejde. Hvis du har fulgt med på min profil, så ved du, at jeg ikke har meget reklame på min kanaler, og det er i bund og grund fordi jeg er hamrende kritisk. Det er vigtigt for mig at kunne stå inde for det, jeg reklamerer for, og at det passer til mig og min profil. Samarbejdet her kom på et helt perfekt tidspunkt, fordi vi selv var gået igang med at researche på fine plakater. Og så har jeg fået lov til at give dig en rabatkode på 35 % til deres smukke plakater. Den finder du længere nede i indlægget 🙂

Væggen før vores plakat-make-over ↓ 

billedvæg

 

Vi ville ikke have, at plakaterne skulle dominere for meget og forstyrre roen i værelset, og derfor har jeg valgt egetræsrammer, fordi de giver et mere roligt udtryk, synes jeg! Derudover har jeg valgt 5 plakater i rolige og varme farver, som igen passer rigtig fint til egetræsrammer! 🙂

Alle plakaterne har en betydning for os, og resultatet er blevet så fint!

Her er min nye smukke billedvæg

Det store billede er af Yosemite, som vi var forbi med en rigtig god ven på en road trip i USA. Det er et mega lækkert sted, som er smukt uanset hvilket årstid, man besøger stedet, og jeg kan kun anbefale at tage dertil!

Derudover valgte vi dette lækre strandbillede, der repræsenterer og minder os om vores skønne sommerhus. Generelt er der rigtig mange smukke naturplakater, men vi valgte de har to, fordi de passer bedst ind i vores stil og med vores liv og historie.

Begge plakater har en hvid ramme rundt om sig, som giver et dejligt roligt look, synes jeg 🙂

Derudover fandt jeg frem til de her to smukke tekstplakater, der hver især skal minde os om at leve livet, mens vi har det, og ikke bekymre os for meget! De har begge samme baggrunds farve, hvilket er helt bevidst for at skabe synergi i billedvæggen.

Her finder du “Live More Worry Less Plakaten” og her finder du tekstplakaten med den lange tekst, der er skrevet af den brasilianske forfatter Paulo Coelho, der har skrevet Alkemisten, som du måske kender.

Det sidste billede er af en smuk mellemøstinspireret dør. Jeg har for vane at tage billeder af smukke døre, bl.a. den her fra vores tur til Marrakesh fire uger inden termin med vores datter. Billedet minder os om vores rejser sammen og samtidig repræsenterer den min tid på KU, hvor jeg har en bachelor i arabisk fra.

 

Inspiration

 

Jeg går meget op i indretning, og det er vigtigt for mig, at mit hjem spiller og ser lækkert ud! Og et roligt udtryk på væggene og en lækker, simpel indretning er især vigtigt, fordi vi har en en tumling i hjemmet! 😛

Derfor brugte jeg også en del tid på research af, hvordan vores fine nye plakatvæg skulle se ud. For vi ville ikke have for mange plakater og så var sammensætningen af dem også vigtig! Her brugte jeg både Pinterest men også Poster Stores lækre Instagramprofil til inspiration 🙂

Stilfulde og bæredygtige plakater

Der er flere grunde til, at jeg takkede ja til et samarbejde med Poster Store.

Jeg takkede bl.a. ja til samarbejdet, fordi der er så mange smukke plakater, og at de samtidig har mange fine rammer at vælge imellem. Vores lejlighed er indrettet i nordisk stil, med lyse farver og enkelt rent design… hvis man lige ser bort fra alt legetøjet på gulvet 😛 Og her passer plakaterne så fint ind!

Og som en ekstra bonus, så er plakaterne trykt på bæredygtigt fremstillet papir af høj kvalitet! Og det er noget, jeg synes er vigtigt! Samtidig har de korte transportruter og smart logistik, hvilket bidrager til, at de kan minimere deres carbon footprint på miljøet.

Samarbejdet indebærer plakaterne og rammerne, som er en gave til os, og der er ingen skjulte links i indlægget, som jeg tjener penge på 🙂

35 % rabatkode til dig

Taaadaaa her er din rabatkode: livingbysarahlouise35 og er gyldig indtil 23/10-2020.

Koden giver 35% på alle plakater (undtagen ‘Selection’ plakater og rammer).

Koden kan ikke kombineres med andre rabatter eller kampagner på hjemmesiden.

Hop ind på deres hjemmeside og kig dig omkring. Hvis du ikke kan finde noget, der lige falder i din smag, så vent til tirsdag, hvor der kommer en ny plakat til. Det gør der faktisk hver tirsdag. 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *