Nyt lækkert undertøj :D

– Annonce –

Det har været tid til lidt selvforkælelse! Jeg har anskaffet mig et nyt lækkert sæt undertøj.

Dels som et led i at blive mere bæredygtig og købe kvalitet, som jeg har skrevet om i tidligere indlæg, og så dels fordi jeg må erkende, at størstedelen af de bh’er, jeg har, er for små. Og det er sgu begyndt at se lidt sjovt ud 😛

Jeg kan egentlig ikke lide at prøve bh’er fordi jeg synes der er så stor forskel på størrelserne og at det egentlig er lidt besværligt at skulle have alt tøjet af for at prøve. Men der skulle altså ske noget, så jeg har fundet et lækkert sæt online fra Triumph. Jeg har altid været ret vild med Triumph bh’er, og derfor var det egentlig ret bevidst, at jeg gik efter det mærke.

Udover at finde en bh i den rigtige størrelse, var det også vigtigt at det var en bh, jeg kan bruge meget og som er stilren.

Så jeg endte med dette fine sæt !

triumph-bh-amourette-spotlight-bh

Sættet er ganske enkelt, men der er alligevel nogle fine diskrete detaljer på. Det er jeg ret vild med!

Bh’en hedder Amourette har intet fylde i, men er kun vatteret, hvilket er ret fedt, for med en størrelse F, kan det altså godt blive for meget, hvis der er indlæg i bh’en. Trusserne er i samme stil: enkle med få fine detaljer.

Sættet her kan forhåbentlig holde mange år ud! 😀 <3

Signatur

– Sættet er sponsoreret af Netlingeri.dk –

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *