Liebster Award <3

Skærmbillede 2016-03-27 kl. 09.55.10

Bloggen er ikke engang en måned gammel, og så sker det her. Wow! Jeg er blevet nomineret til Liebster Blog-Award af Kamilla Brun. Tusinde tak for nomineringen! Det er altid dejligt at vide, at der er nogen, der følger med og synes om det, man skriver. 😀 <3

Kamilla har sendt 11 spørgsmål nomineringen, som jeg nu vil svare på:

Hvad er din yndlings læbestift?

Det er helt klart Esté Lauders Pure Color Envy 140 fra deres Emotional-serie. Kun ordet ”Wow” beskriver den 😀 Jeg har skrevet lidt om den her.

 

Hvad motiverer dig i livet?

Jeg tror, jeg har et naturligt drive i mig, der gør, at jeg hele tiden bevæger mig fremad. Det har jeg i virkeligheden altid haft. Jeg er ikke bange for nye udfordringer og jeg kæmper for det, jeg brænder for. Og der er det altså vigtigt at have nogle i sit liv, der støtter en. Jeg har nogle super stærke og smukke veninder, der løfter mig op, når jeg har ramt en mur. Og så har min lillebror altid været en, der har støttet mig 100 % igennem hele mit liv. Og endeligt er der min forstående og skønne kæreste, der lige præcis ved, hvornår jeg bare har brug for et kram, når dagen har været øv.

 

Hvilken taske er din go-to?  

Min Mulburry Bayswater Clutch Wallet. Den har været igennm lidt af hvert efterhånden 😉

 

Hvorfor startede du med at blogge?

Bloggen er spritny! Jeg startede bloggen op her d. 27. marts 2016, men det er noget, jeg har gået og tygget på i over et år efterhånden.

 

Har du et skjult talent – hvis ja, hvad?

Jeg er vildt kreativ. Lige siden jeg var lille har jeg altid lavede kreative ting. Jeg har altid syet meget, tegnet en del, og inden for de sidste par år har indretning, styling og fotografering fanget min interesse. Og så er jeg sygt god til at bage!

 

Vil du helst i byen i weekenderne eller er du mest til hjemlig hygge?

Åha. Jeg er nok efterhånden blevet så ”gammel og kedelig” at jeg helst bare gerne vil være hjemme og hygge. Det hænger måske også sammen med en super travl hverdag med specialeskrivning, hvor der reelt ikke er noget, der hedder weekender. Men altså. Engang imellem har jeg da brug for at få danset mine fødder i smadder med nogle veninder i byen.

 

Redigerer du dine billeder til bloggen, hvis ja, hvad redigerer du dem i?

Jeg prøver at holde mine billeder så naturlige som muligt, men jeg lysner ofte billederne. Jeg bruger primært Snapseed på min mobil.

 

Hvor lang tid har du blogget?

Ikke særlig længe. Kun siden slut marts.

 

Hvad er din yndlings foundation?

Jeg har lige købt en ny foundation fra GloMinerals, der hedder Luxe Liquid Fundation i porcelain. Den er jeg er super glad for.

 

Hvilken land kunne du godt tænke dig at rejse til?

Åh, der er MANGE! 😀 Jeg ville rigtig gerne til Vietnam. Min kæreste og jeg rejste rundt i Thailand og Cambodia i 2015, og der havde vi desværre ikke tid til at hoppe forbi Vietnam. Jeg er ret vild med asiatisk mad og kultur, og så er det skønt, at det er så billigt at rejse rundt der.

 

Hvad er dit yndlings hårprodukt?

Det må være min Arganolie fra Moroccanoil. Jeg har altid haft svært ved at få langt hår, men efter jeg har skiftet til olien, er mit hår bare vokset derudaf.


 

Reglerne:

∞ Tak bloggeren, der nominerede dig.
∞ Vis Liebster Award-logoet på din blog. 
∞ Besvar de 11 spørgsmål, som du modtager fra bloggeren der nominerer dig.
∞ Skriv 11 selvvalgte facts om dig selv.
∞ Nominer 11 nye bloggere.
∞ Lav dine egne 11 spørgsmål, som dine nominerede skal svare på.

 


 

 

11 random fact om mig selv:

 

∞ Jeg skeler en lille smule på det ene øje. Det var blandt andet en af de ting, min kæreste faldt for i sin tid ∞ Jeg har to tatoveringer ∞ Jeg er for nyligt begyndt at se Gossip Girl ∞ Jeg kan ikke lide øl ∞ Jeg har en kat, med to forskelligfarvede øjne ∞ Jeg har en bachelor i arabisk ∞ Jeg drømmer om at arbejde på et bureau med marketing og PR ∞ Jeg kan bedst lide at sove på min venstre side ∞ Jeg betragter mange af mine veninder som familie ∞ Da jeg var lille drømte jeg om at blive blomsterbinder ∞ Jeg kan være ret perfektionistisk ∞

 

Jeg nominerer: Dina, Laila, Sara, Kathrine, Michela, Lotte, Christina, Laura, Karoline, Jeanette og Signe

 

Mine spørgsmål til de nominerede:

Hvad laver du, når du ikke blogger?

Hvad vil du gerne opnå med din blog?

Hvis du skulle vælge ét emne, hvad kan du så bedst lide at skrive om?

Hvad er dit mest pinlige øjeblik i dit liv?

Hvad gør dig allermest glad?

Hvilken serie følger du pt med i?

Hvilket makeup-produkt kan du ikke undvære?

Er der noget du fortryder, du aldrig har gjort?

Hvad er dit yndlingsoutfit?

Hvor drømmer du om at rejse til?

Om 10 år – hvor er du så?

liebster-award-badge

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *