Sådan får du bugt med forkølelsen

Vi kender alle følelsen. Hovedet føles tungt, ganen klør måske, og du fornemmer, at der er en forkølelse på vej. Især her på denne tid, hvor det drilske forårsvejr får ram på nogle af os.

Jeg kender det i hvert fald selv, og der handler det om at fange det i opløbet, så det ikke løber løbsk og jeg eventuelt må sengelægges nogle dage.

Jeg tror i øvrigt tit, at mine forkølelser  er den berygtede “man flu”, for hold nu op, hvor bliver jeg bare pjævset, når jeg er forkølet :p 😉

Forleden var det dog ikke mig, der følte mig syg, men R.

Da jeg var færdig med specialeskrivning, købte jeg derfor lidt ind, inden jeg kom hjem til min småramte kæreste. Jeg ville nemlig lave lidt økologisk “mirakelte”, som virkelig bare hjælper immunforsvaret godt på vej igen!

Et par kopper af denne gør, at en mulig forkølelse hurtigt forsvinder 😊

Teen er super nem at lave. Alt det kræver er:

🍋 1 økologisk citron
⚪️ 2 spsk økologisk sukker
💧vand

(Måske er du ikke så økoglad som mig, men det er ret vigtigt, at du i hvert fald bruger økologiske citroner, da uøko er overfladebehandlede og sprøjtet med ting, der altså ikke er godt at få sammenkogt og indtaget)

image

Sådan laver du teen:

Skær citronen i stykker og læg dem i en gryde. Hæld vand over, så citronerne er dækkede. Tilsæt til sidst sukkeret. Du kan eventuelt også smide noget ingefær i uden skræl, for at juice den lidt op og gøre den ekstra kraftfuld. Bare husk, at den også skal være økologisk – også selvom du skæller den. 🙂

Teen skal koge i cirka en halv time, gerne længere. Jo længere den koger, jo mere guf kommer der i vandet.

Bagefter hælder du bare teen i en kop, og så er du klar til at bekæmpe forårsbaktusserne.

Teen er sur, så hvis du har en sød tand, kan du bare putte mere sukker i 😊

Kender du andre gode råd til at bekæmpe forkølelse?

Hav en dejlig dag <3

/Sarah Louise

3 tanker om “Sådan får du bugt med forkølelsen”

  1. Hej! 🙂 Jeg er blevet nomineret til at lave en blog award, og jeg har nu valgt at nominere dig! Det går ud på at du skal besvare 11 spørgsmål jeg har stillet, skrive 11 facts om dig selv, og derefter nominere 11 andre bloggere til at svare på 11 spørgsmål, som du finder på! Du kan læse mere om det på min blog og se dine spørgsmål. Min blog hedder http://kroniske-farver.bloggersdelight.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *