Slankemad på 2 minutter

En overspringshandligt førte til et lidt satset køb.

Jeg har tidligere prøvet mig frem med forskelligt “slankepulver”, men det har aldrig rigtig hittet på trods af, at jeg altid har tænkt, det var en super nem på lige at smide overflødige kilo, som efterhånden har fundet sig godt til rette enkelte steder på min krop.

Da jeg så stødte på Nupos Tasty Meals tænkte jeg: “Det er da værd at give et forsøg”. Der er seks forskellige retter, som alle lød super lækre, så jeg endte med at bestille en blandet pakke. Da jeg trykkede på “Godkend køb”, kunne jeg ikke lade være med at ryste lidt på hoved af mig selv, fordi jeg egentlig godt vidste det var et impulskøb, og nærmest på forhånd havde bestemt, at jeg ikke kunne lide dem.

Tomatsuppe(Billedet er lånt fra med24.dk)

Men pyt skidt. De var ikke så dyre, og ja, man ved jo aldrig.

Igår var det så tomatsuppen, der skulle testes. Halsen var lidt øm, og jeg tænkte derfor, at det var oplagt at prøve den, især når man har lidt ondt af sig selv 😛

Selve suppen kommer i en lille pappakke, og kan nemt klemmes ud i en skål. Men det bliver nemmere endnu, for retten skal kun have 2 minutter i microovnen… 2 MINUTTER! Det er jo for vildt og super genialt når man, som mig, ofte kommer sent hjem og bare ikke ORKER at lave mad efter en hel dag bag skærmen.

Jeg havde lidt persille i køkkenet, som jeg tilføjede. Mest fordi jeg egentlig havde frygtet, at suppen ville være kedelig eller sådan melet, som nogle slankeretter altså godt lidt kan være.

Men jeg må sige, at jeg blev vildt positivt overrasket allerede efter første skefuld. Alle mine fordomme og bange anelser blev manet direkte i jorden. For det første så smager den rent faktisk af tomat, og så har den en cremet og let krydret smag. Jeg er helt tosset med chili, så jeg smed et par dråber Sriracha chilisauce i, du ved, den med hanen på, som er en fast del af vores køkkensortiment efterhånden. Men suppen behøvede det egentlig slet ikke.

13078078_10154229345479273_1446470951_o

Og næsten det bedste af det hele: Der er kun 138 kcal i! SAY WHAT!? Jeg kan allerede føle kiloerne rasle af mig 😉

Jeg glæder mig næsten helt til at smage de andre smagsvarianter! 😀 Jeg købte i øvrigt mine gennem med24.dk, men jeg er sikker på, de også kan købes andre steder 🙂

Kender du andre lækre sunde nemme retter?

/Sarah Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *