Perfect touch med Sigma-brush

Okay.. Jeg har en confession!

Jeg har ALT for meget makeup!

12476899_10154157777319273_1440154180_o

Det ser måske ikke ud af meget. But it’s alot!

Min fascination begyndte nok egentlig den gang, min søster lagde en ret heavy smokey eye til min konfirmation (Jeg vil skåne jeg for et billede, for nøj, hvor var jeg egentlig akavet at se på den gang!). Men makeuppen. Den var on point. Måske lidt for meget til sådan en ung pige, men jeg følte mig super voksen! 😛

Min søster har tidligere været ansat i Illum, hvor hun blandt andet arbejdede for Chanel, så jeg var heldig engang “at arve” en masse produkter. SCORE! Og lige siden. Ja, så har jeg selv tilkøbt en masse skønne, “uundværlige” produkter. Det er også noget, mine veninder nyder godt af, når vi skal i byen 😉 De kommer i hvert fald tit lidt tidligere, så jeg kan lægge makeup på dem.

Mit fave-look til byen er helt klart smokey eyes. Nærmest uanset type og farvevalg. Egentlig har jeg nok tendens til at vælge de samme farver, nemlig brune og sorte toner. But hey, if it works! 😉

To uundværlige pensler, som jeg ALTID bruger, er mine yndlingsbørster fra Sigma! Sigma har været på markedet i noget tid, og er blandt nogle af de store makeup-guruers foretrukne mærke. Og det kan jeg godt fortså, for de gør simpelthen noget extra for looket!

Jeg bruger dem faktisk også til mit hverdagslook, hvor jeg diskret tilføjer farve i globelinjen.

12915042_10154157852759273_741957471_o

(Hvad sker der i øvrigt for den blege hånd!? Jeg har brug for sol snart, haha!)

Jeg brugte lang tid på at finde frem til hvilken størrelse af børsterne, jeg skulle vælge, og jeg tør næsten ikke sige, hvor mange timer jeg brugte på at se og læse makeup tutorials, før jeg endelig købte penslerne.

Det er efterhånden noget tid siden, jeg købte dem, og dengang var de ret svære at finde online på en dansk side. Jeg endte med at købe både Sigmas E25 Blending og E35 Tapered Blending børste på Makeup-Online, som er en dansk familieejet webshop, og familieejede virksomher er noget, der går lige i hjertet på mig 🙂

Begge pensler er altså blendingbørster, men jeg synes, de supplerer hinanden rigtig godt. E25 bruger jeg, hvis jeg skal have en lidt finere linje i globelinjen eller har med en lidt mørkere farver at gøre. Hvorimod jeg bruger E35 både til at blende farverne godt ind i hinanden og til at føre en farve godt ud for at gøre øjet større.

Her er et eksempel fra Copenhagen Pride Parade fra 2015, hvor jeg lavede en kraftig smoke på min gode veninde og mig selv.

Læbestiften er i øvrigt så lækker og holder vildt længe. Den er fra Este Lauders Emotional serie og hedder “Pure Color Envy 140”. Den ligger i den dyre ende af læbestifter, men den er helt klart det værd 🙂

12899755_10154157852814273_1045246543_n

Hvis du undrer dig over tøjet, så var vi klædt ud som gladiatorer 😉

 

//Sarah Louise

 

*Indeholder affiliate-links*

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *