Mine nye yndlingsloafers

Forleden skrev jeg om min forårsfristelse. Min blå Inwear jakke, som jeg simpelthen bare har savnet siden sidste forår.

På billedet havde jeg også mine nye SHAKER loafers på fra Topshop. Men billedet var lidt mørkt, så man kunne slet ikke se detaljerne. Og det synes jeg altså var lidt synd, for de er så fine.

Jeg tror, det er to uger siden, jeg fik dem med posten. Jeg købte dem over Zalando, som faktisk nærmest er det eneste sted, jeg køber tøj og sko efterhånden. For når man sidder med hovedet dybt begravet i bøger eller stirrer på computerskærmen på grund af en kandidatafhandling, der skal afleveres i maj, er der ikke meget tid til shopping, og så er det altså bare hundrede gange nemmere lige at klikke ind på en side, man ved fungerer.

12903767_10154157907044273_1697265436_o

Der er simpelthen så mange fine detaljer ved dem. Jeg er både vild med sløjfen og guldspændet, men især også den sarte lyserøde farve inden i skoen! Wow! Jeg må nok være ærlig og sige, at det var dét, der gjorde, at det endte med at blive dem, jeg lagde i indkøbskurven. 😉

12887347_10154157906979273_708810678_o

For når man har en hang til sort, i alt hvad man har på, så er det de små detaljer, der især bliver vigtige.

De er så lækre at gå i, og kan både bruges til fint tøj, men også til det lidt mere rå look! Jeg elsker ting, der kan bruges til flere ting! 😀

De er lidt små i størrelsen, synes jeg, så jeg måtte gå en størrelse op. Jeg har meget brede fødder, så det kan sagtens have noget med det at gøre 😛

1 tanke om “Mine nye yndlingsloafers”

  1. Pingback: Kvalitet frem for kvantitet – en bæredygtig vej | livingbysarahlouise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *