Nighttime goodies

Vindueskarmen ved min seng indeholder efterhånden en del ting. En del lyserøde ting. Tilsyneladende :p

Jeg er ved at færdiggøre min uddannelse og i fuld gang med at skrive mit speciale. Jeg er en af dem, der har fået kortere tid, takket være fremdriftsreformen, så der er ekstra pres på for at nå at blive færdig til deadlinen i maj.

Når jeg så læser eller skriver, og mit hoved er fyldt med tanker omkring specialet, kan det godt være svært at komme helt ned i gear og klar til at sove.

For at undgå for meget tankemylder er der flere ting, jeg efterhånden har fundet frem til, der virker rigtig godt.

Jeg er en af dem, der har svært ved at lægge mobilen fra mig, selv når jeg skal til at falde ned og sove, og det er helt sikkert også noget, der påvirker nattesøvnen. For at undgå at falde i den samme mobilfælde hver nat har jeg købt en malebog i Tiger. Jeg valgte den lille, fordi min intention egentlig var at have den med i tasken, men det virker super at farve lidt inden jeg skal sove. Det er både en måde for mig at falde til ro, og samtidig er det en måde at få styr på min perfektionisme. For det er sgu ikke altid, jeg kan holde farven inde for linjerne – og det er egentlig helt okay.

En anden ting, der fungerer rigtig godt, er ørepropper. Når jeg er stresset, skal der ikke meget til før jeg vågner, og det hjælper heller ikke med en sød snorkende kæreste ved min side. Jeg fandt disse lyserøde nogle i New York i december, og de er bare fantastiske! Jeg har åbenbart små ører, for der er mange slags ørepropper, jeg ikke kan sove med. Derudover kan jeg godt lide at sove med øjenmaske. Især her nu hvor det begynder at blive lyst tidligere.

De små ting samler jeg i min “lille boks”, som er en gammel invitation til åbningen af IC Companies på strøget i 2012. Jeg syntes simpelthen, at æsken var så sød, at jeg gemte den. Det er nok egentlig en lidt “dårlig” vane jeg har, sådan at gemme ting i stedet for at smide det ud, og det driver nogle gange min kæreste til vanvid. 😉

En sidste uundværlig ting for at stresse af er Avedas Stress-Fix Body Lotion. Som navnet antyder er den udviklet netop til at afhjælpe stress. Jeg plejer at smøre det på armene eller benene, så snart jeg lægger mig ind i sengen.

Det første der møder mig, når jeg klemmer en lille dråbe af den lækre lotion ud, er den skønne duft af lavendel, der straks får mig til at mindes min barndomshjem lavendelbuske i haven. Jeg har altid haft en ting for lavendel, og duften gør mig altid helt afslappet og lokker mig nærmest ind i drømmeland.

Jeg prøvede den første gang i 2014, og siden da har den trofast stået ved mit hovedgærdet og hjulpet mig selv i de mest stressede tider. Der er bare et eller andet med dufte, der får en til at slappe af. Det er helt klart noget, jeg kan anbefale. Hvis ikke til om aftenen, så til daglig brug. Lotionen indeholder nemlig en masse skønne ting, der er godt for både krop og miljøet. Den indeholder nemlig essenser af lavendel, lavandin og salvie fra økologiske landbrug, og dét er altså ikke dårligt 🙂

12941105_10154173400804273_1785410071_o

2 tanker om “Nighttime goodies”

  1. Har hørt fra flere at det virker afstressende med en malebog 🙂 Jeg er begyndt at lave yogaøvelser inden heg skal sove. Det udmatter mun krop og får mig til at falde bedre til ro 🙂

    1. Det havde jeg nemlig også, så tænkte jeg ville prøve det af. 🙂
      Yoga lyder også som et rigtig godt valg. Det kunne være, jeg også skulle prøve det på et tidspunkt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *