Personlig træner og kampen mod kiloene

Jeg er startet hos en personlig træner. Fuck, det er hårdt! Men det er også super fedt at være kommet igang.

´

Jeg har bestilt et forløb gennem Bettertraining med Michael, som er skide sød og forstår at presse mig. 😀

Jeg synes, det er lidt en jungle at finde en træner, fordi der er så mange på markedet. Men jeg har hørt godt om Michael, og så er Bettertraining ikke så dyre, som mange andre.

Når jeg selv har trænet, har jeg nok tendens til at tage for lidt vægt på, men jeg bliver kørt helt til det yderste, når jeg træner med Michael.

Det er anden gang jeg har været der, og jeg synes allerede, at jeg kan se, at der er sket noget! Det hjælper helt klart på motivationen ! 😀

Men det er også vigtigt at passe på sig selv. Mit højre håndled er svagt. Jeg har fået tjekket det, men lægerne kan ikke gøre så meget. Det har bl.a gjort, at jeg ikke kan dyrke yoga længere, fordi mit håndled bliver overbelastet. Det er også noget, jeg er mega opmærksom på, når jeg træner selv og med Michael.

Men det er ikke træningen alene, der gør, at du kan se en forskel.

Din kost er også super vigtig. Jeg blev anbefalet at downloade Lifesum, som er en app, hvor du nemt kan registrere, hvor meget du spiser.

Tidligere har jeg aldrig kunnet notere min mad i mere end et par dage, fordi jeg simpelthen syntes, det var for nedern, men appen her gør det super nemt. Det kan jeg helt klart anbefale dig, hvis du vil have mere fokus på, hvordan du kan blive bedre mht din kost 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *