Cocktails, en kickstartet karriere og opskriften på den perfekte kandidatfest

For en måned siden kunne jeg kalde mig cand.ling.merc. Samtidig kunne jeg lukke et kapitel, der i alt har taget mig 7 år. Studietiden er forbi og jeg kan starte min karriere. Og det skulle selvfølgelig fejres.

Så jeg havde inviteret nogle venner på besøg til en omgang lækker tapas, vin, cocktails og hygge på Islands Brygge.

 

Vi har købt os fra det meste. Det eneste der egentlig skulle laves var kyllingerullerne. Det består egentlig bare af tortilla, smøreost med hvidløg, kyllingepålæg og frisk basilikum, men det smager SKØNT!

 

Derudover havde vi købt et par flasker rosé-vine, og så havde jeg bestilt en cocktail-pakke gennem www.getcocktails.com. De tilbyder at sende det, man skal bruge for at lave lækre cocktails. Det er ret smart. Jeg endte med pakken “Low Carb Gin og Tonic“, men havde egentlig bestilt Luksus Gin og Tonic-pakken. Dagen før kontaktede de mig og sagde, at de var løbet tør for ginen. Lidt ærgerligt. Men den anden pakke var også lækker. Den bestod af fire flasker Fever-Tree Tonic og en Bulldog Gin.

 

Efter lækkerierne kunne jeg samtidig fortælle om en lille nyhed.

Måske husker du, at jeg for noget tid siden skrev, at jeg havde to gode nyheder at dele med jer. Jeg ville egentlig have ventet med den ene, men her kommer den altså.

Jeg er nemlig blevet tilbudt et job!!!!

Det er så skønt! Underskriften er endnu ikke helt på plads, så detaljerne må I vente med. Men det betyder, at min karriere er startet, og jeg glæder mig så sindsygt meget til at begynde på jobbet!

Alt i alt var det en fantastisk dag! 😀

Cocktailpakken er sponsoreret af Getcocktails.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *