Test: Øjenvippeserum

Jeg har besluttet mig for at prøve noget nyt.

Efter tre måneder med speciale hvor jeg stort set ikke har haft makeup på, synes jeg der skulle ske et eller andet. Jeg har derfor købt en øjenvippeserum på nettet og vil se, om det virkelig virker.

Der findes et hav af produkter, men jeg endte med at købe ProLash fra Luxplus, mest af alt fordi man kan få gode medlemsrabatter derinde. Normalt koster serummet 399kr, men hvis man melder sig ind, kan man få den til KUN 69 KR!! Det jo vildt! Så den skulle jeg da have.

Selve produktet er en lille fin beholder, og det man egentlig gør, er bare at påføre et lag af serum på det øverste øjenlåg ved vippekanten om aftenen, efter man har taget makeuppen af, og så skal det sidde på natten over.

13161016_10154276090689273_39810482_o

Der står på pakken, at jo mere man smører extra lag på, virker det bedre. Det resulterede i at jeg påførte et dobbelt lag den første gang jeg prøvede, men de kan altså ikke anbefales, da det føltes som om, at serummet løb lidt ned i den yderste øjenkrog. Så kun ét enkelt lag, og så løber det ingen steder.

Jeg synes faktisk allerede dagen efter, at mine vipper virkede lidt længere. De lover hurtige resultater, men ved ikke om det bare var noget jeg bildte mig ind.

Jeg opdaterer løbende her på bloggen med mine oplevelser med produktet 🙂

God mandag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *