Diy: Brush cleaning mat

Hey hunnies.

Det er mandag, og I fortjener en lille opmuntring <3

Jeg skrev for et stykke tid siden, at I snart kunne se frem til et DIY-projekt. Og her er det så.

Måske er du en af dem (ligesom mig) der ikke rigtig får renset dine make-up-børster. Ups. Det er egentlig ret vigtigt, for beskidte børster kan føre til stoppede porer, irriteret hud, ujævn make-up og ifølge Woman kan man i værste tilfælde ende med at få stafylokokker!! Læs evt. mere her.

Jeg tror aldrig rigtig, jeg har kunnet tage mig sammen til at få renset børsterne, fordi jeg egentlig syntes, det har været for besværligt. Det havde Sigma svaret på tidligere i år. De lancerede nemlig en rense-måtte, der er en form for “vaskebræt” til at vaske børsterne på, der skulle gøre det hele nemmere. Og det vidste de godt, hvad de kunne tage for: $ 32!! – over 200 kr !

Med al respekt for Sigma, så synes jeg altså, det er for dyrt.

Jeg besluttede mig derfor at lave min egen. Men med lidt inspiration fra nettet har jeg fået lavet min egen. Og det har virkelig ikke kostet noget. Og så tog det mig vitterligt kun 10 minutter.

Du skal bruge:

  • Skærebræt fra Tiger
  • Limpistol
  • Extra limstifter

Uden navn

Det første jeg gjorde, var at lave en skitse af, hvordan jeg gerne ville have brættet til at se ud.

14285218_10154632366969273_358620420_o

I mellemtiden var limpistolen blevet varm nok og jeg gik derefter i gang med at efterligne min skitse.

Jeg brugte i alt 5 limstifter.

Jeg lod det derefter tørre i en dag, bare for at være sikker, inden jeg tog det i brug.

Resultatet blev ikke heelt som tegningen, og man kan diskutere, hvor smukt resultatet blev 😛 , men det virker!

resultat

Easy peasy! 🙂

Til at rense børsterne bruger jeg i øvrigt MACs Brush Cleanser.

14285311_10154632366859273_218500111_o

 

Signatur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *